Kush jemi ne?

Aen Systems është një partner i besueshëm për prodhuesit e elementeve të aluminit dhe profileve për gardhe dhe për profile PVC. Ne plotësojmë kërkesat e klientëve tanë me një nivel të lartë cilësie, aftësi për dërgim të shpejtë, shërbim kompetent dhe një program të gjerë produkti. Ekipi ynë i profesionistëve është gjithmonë i gatshëm të ndihmojë me mendimin e tyre të ekspertëve.

Aen Systems punon me shumicë me:

◇Elemente dhe profile alumini për gelendera..
◇Profile dhe elementë për sisteme të ngurtësuara të palosura dhe rrëshqitëse.
◇ Profilet PVC për prodhimin e dritareve dhe dyerve të markës SCHONLINE

Kërkoni një ofertë

Plotësoni formularin e shkurtër me të dhëna dhe ne do t'ju kontaktojmë.
Ne kemi një përzgjedhje të madhe të llojeve të xhamit dhe pasqyrës dhe i përpunojmë në disa mënyra.

STUBA PLEKSI (16)

STUBA DEKORATIVE (6)

SISTEMIN RRESHQITES (17)

SISTEMI I RRUMBULLAKT (91)

SISTEMI I KOCKES (10)

SISTEM QE PALOHET (25)

RRETHORE PER OBORE (19)

PROFILE TË PVC - SCHONLINE (62)

MBRETRESHA TE ALUMINIT (8)

MBAJTSE PER XHAMA (48)